lördag 29 september 2012

Funderar på ögonlaser?

Godmorgon lördag!

Trött på glasögon? Trött på linser?
Jag har fått möjlighet att till tre bloggläsare dela ut presentkort på förundersökning för laseroperation hos Memira. Förundersökningen tar ca en timme, kostar i vanliga fall ca 500 och därefter får du reda på om du har ett synfel som Memira kan korrigera. 9 av 10 ges möjlighet! Det finns kliniker på hela 28 ställen runt om i landet.

Vi gör så här, den som är intresserad skickar mig ett mail på swaerner@gmail.com och så lämnar jag vidare namn och telefuppgift till Memira. OK!?Är intresset stort får det bli först till kvarn..

Jag gjorde själv en laseroperation hos Memira för drygt tre år sedan. Innan ingreppet var jag ganska mycket närsynt och hade svårt att klara mig utan glasögon och linser. Ingreppet tog en halvtimme och sedan den dagen har jag gjort mig av med både glasögon och linser. Ser som en hök:-) En helt underbar känsla! Ni som dagligen bär brillor eller linser vet vad jag menar..

Och förstås, det är en investering och en del att fundera på innan man bestämmer sig. Man kan alltid kika in här för att läsa mer. Vill nån fråga mig nåt om detta så lämnar ni bara en kommentar eller skickar ett mail!

2 kommentarer:

  1. Kanonbra ju! Än så länge är detta inte aktuellt för min del, trots min ålder har jag fått behålla min "hawkeye" :-) Laser verkar ju dunderbra! Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Kanon bra att man kan göra det. Jag har än så länge bra syn men man vet ju inte hur länge.
    Ha en fin lördag.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!