torsdag 27 september 2012

Hemma

Med fleeceväst, tofflor och tofshår jobbar jag hemma idag. Det är lugnt och tyst. Köksklockan tickar och jag dricker kaffe. Och the. Och har det bra. Får mycket gjort.

På jobbet sitter vi i landskap och jag tycker att det är en ganska bra grej. Det är trevligt att morsa på kollegerna på morgonen och det är lätt att hålla koll på vad som är i görningen. Men det finns vissa dagar då behovet av att sitta ifred är stort och nu när vi dragit igång årets lönerevision så har jag behov av ganska lång ostörd tid. Det är mycket som ska planeras och förberedas så därför stannar jag där jag är idag. Och har det bra. Får mycket gjort.

Passar på att hämta hem barnen lite extra tidigt bara, vill ta med dem och plocka fina rödgula lönnlöv! Läge för det va!!??

Önskar alla som läser en riktigt fin torsdag idag!

11 kommentarer:

 1. Skönt att kunna jobba hemma ibland :) Ha en fin höstdag!

  SvaraRadera
 2. Så härligt att ha den möjligheten. Själv är jag inte ett dugg förtjust i kontorslandskap. Vi har det också, och det är oerhört stressande tycker jag. Hör dåligt gör jag också. Men mitt jobb tar man inte gärna med sig hem, om man säger så....

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Plocka höstlöv är/ger verkligen höstkänsla! :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att du kunde göra så! Och jag kommer just in från de vackra höstlöven :)

  SvaraRadera
 5. Ja blandningen av att jobba hemma och på kontor är det bästa.

  SvaraRadera
 6. Tänk om man kunde få jobba hemma! Verkar så mysigt, men misstänker att bloggen skulle stjäla mycket av min tid! Kanske bäst jag springer omkring i blå smurfkläder på jobbet, där finns knappt ingen tid till att kolla bloggar!
  Ha en fin kväll och hoppas ni hittade fina löv!
  kram Helena

  SvaraRadera
 7. Att jobba hemma är ibland det bästa man kan göra!

  SvaraRadera
 8. Låter som en toppendag!

  Jag vill oxå ha en stativlampa i golvmodell, men med sån typ "fotolampa"... De är så attans dyra bara :(
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 9. Gud vad härligt att du kan välja. Vi sitter också i landskap, men vi är bara tio och det är sällan som alla är på plats. Det är ganska lugnt och skönt, men ibland måste jag plugga in some music för att kunna koncentrera mig på det jag gör. Kram

  SvaraRadera
 10. Så skönt att jobba hemifrån. Jag har ju förmånen att kunna göra det varje fredag.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!