tisdag 11 september 2012

Nya produkter till fejset?

Det blir rotfyllning nu, jäkla tand envisas med att göra ont och jag fick en tid redan imorgon. Jippie. Eller vad man ska säga?


För att muntra upp mig bokade jag en tid hos proffsiga Hanna på Hudvårdsrummet, jag ska testa en behandling som heter microneedling. Det är en ny behandling och är ett verktyg med 450 små nålar som man rullar över huden för att stimulera den naturliga kollagenproduktionen och öka absorptionen av aktiva ämnen som appliceras på huden. 

Jag är alltid så nöjd med de behandlingar jag får på Hudvårdsrummet så att testa en ny behandling nästan lite först av alla känns spännande! Återkommer om resultat sen - kanske ser jag ut som 25:-)

Som bloggläsare har ni nu möjlighet att i butik eller webshop handla produkter och få 15% rabatt! Erbjudandet från Hanna gäller till och med lördag 15 september och i butik eller på nätet uppger ni Bara Sara för att få rabatten! Lätt som en plätt!

För att nämna några av de märken (naturliga på alla sätt och vis) finns Dermalogica, Synchroline och makeup från Jane Iredale. 10 kommentarer:

 1. Härligt med hudvårdsbehandling, mindre härligt med tanden...
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Usch och fy för rotfyllning! men du är helt klart värd en hudvårdsbehandling!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är ju hudterapeut och massör och kan gratulera dig till bra val när det gäller dermalogica och jane iredale. De märkena hade jag på min salong. Ser att Hanna är medlem i SHR, utmärkt, då är hon garanterat duktig! Salongen ser superfin ut, njut! Berätta gärna om behandlingen, har inte testat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har då många strängar på din lyra (visst heter det så??). Häftigt att du har en sån bakgrund också! Ja, Hanna är verkligen duktig!

   Radera
 4. Kul att prova på nya behandlingar och Hudvårdsrummet är ju bäst i stan!! ;-) Jag kör ju stenhårt med diet nu, och har satt olika delmål när jag gått ner till en viss vikt, så kan jag unna mig ngt, och har bl a tänk både ansiktsbehandling och massage där!:-)

  Hoppas ni haft en bra dag!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Fy vad tråkigt med rotfyllning, det lät betydligt härligare med hudvårdsbehandling!
  Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Fy sjutton för rotfyllning, men det går säkert bra och du har ju något fint att se fram emot! Fint erbjudande också!Lycka till!
  Kram helena

  SvaraRadera
 7. Hudvårdsbehandlingen låter alldeles ljuvligt... Tandläkaren är mindre kul, speciellt när man har lite större grejer på gång. Otur! Lycka till nu!

  SvaraRadera
 8. Osch! rotfyllning är inte alls roligt! Styrkekram i förväg!

  SvaraRadera
 9. Den där rollern funderade jag på mot mina acne-ärr, men jag tordes inte. Nu får du berätta hur det fungerade! :)
  Lycka till med fyllandet. Det går säkert finfint.
  Kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!