måndag 10 september 2012

Jag drömmer...

Inte så mycket om ära och rikedom, inte om kändisskap eller att vara med i en dokusåpa. Nej, mina drömmar är av en mer jordnära sort..

Förstås att jag önskar och drömmer om att jag och min familj, mina vänner och alla jag känner får vara friska. Förstås önskar jag också att vi alla hittar vår egen lyckliga väg i livet och inte snubblar för mycket på vägen. Förstås drömmer jag om att den här planeten vi lever på ska hålla för liv i många generationer till, att vi ska lägga av med att förstöra den och förstöra för varandra..

Nåt mer då? Drömmar jag själv strävar efter att förverkliga? Hmmm.. Då drömmer jag om att nån gång springa ett marathon, nån gång flyga luftballong och nån gång skriva en bok. En bok som alla skulle läsa- kanske drömmer jag ändå om lite ära och kändisskap:-) Jag drömmer om att nån gång hamna mitt i ett Flash Mob- en sån där oannonserad fast ändå fasligt i övad grej där alla utom jag själv vet vad som händer. Det vore häftigt!! Jag drömmer också om att sjunga i kör men först plocka ut massa ledighet och ta med familjen på månadslånga resor runt jorden. Och när jag tänker efter drömmer jag om att våga hoppa från högsta trampolinen på simhallen också, plask bara!

På www.elvornashem.blogspot.com hittar du länkar till andra som drömmer!

15 kommentarer:

 1. Vilka sköna drömmar!! Fast jag hoppar över ballongen och trampolinen... Feg!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att få sortera upp och sätta ord på sina drömmar, först då kanske man får modet att försöka leva ut dem ;)

  /Anna

  SvaraRadera
 3. Fint skrivet Sara! I ett tidigare inlägg har du skrivit om din "icke-ansiktsblindhet", och jag har nog precis som du, rätt lätt för att minnas ansikten. Idag när jag såg det fina fotot på dig, slog det mig att vi nog har setts "in real life". På familjecentralen Myran, för typ 2 år sen. Minns att jag tyckte att du var galet trevlig:-) Linköping är inte så stort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå det kommer jag allt ihåg!! Dig och dina söta tjejer - kul att se dem på bloggen nu i lite äldre variant!!

   Radera
 4. Ja, en mara hade jag kunnat tänka mig också. En dag...... :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 5. Fint skrivet! Gillar din dröm om att hamna i en flashmob, det har jag aldrig tänkt på men det vore ju grymt coolt! Maran vågar jag dock inte ens drömma om :)

  SvaraRadera
 6. Fint skrivet,ndrömmer också om en mara

  SvaraRadera
 7. Så fint skrivet om dina drömmar!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 8. Iiih, trampolin?! Men annars delar jag en del av dina drömmar!

  SvaraRadera
 9. Underbara drömmar och att hamna mitt i ett Flash-Mob, står nu även på min drömlista, ja det måste vara otroligt häftigt!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Fint skrivet finaste Sara!!! Kör, det kan vi ordna! Vi går gå med i en ihop!:-) Kram!!

  SvaraRadera
 11. Väldigt fint skrivet och så sant! Vi jagar så mycket i våra liv istället för att bara vara här och nu!

  SvaraRadera
 12. Härligt att läsa. Jag gillar den här utmaningen, så är det :)

  SvaraRadera
 13. Vilka härliga drömmar! Men jag hade aldrig vågat hoppa från trampolinen för jag är grymt höjdrädd :)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!