söndag 23 september 2012

Hoppsan, en överdos av frisk luft!

 Idag har jag fått en sån överdos av frisk luft att jag med gott samvete kan ta tag i den nya kontorsveckan. Efter morådotter-utflykten tog vi ett rejält tag i trädgården och klippte gräs, kanter och en massa ogräs. För att sen få utlopp för barnens härliga men ibland outtröttliga energi tog vi alla en cykeltur för att fylla på med nya höstblommor. Kolla bara!
Och som grädde på moset eller lök på laxen snörade jag på mig skorna och tog en runda i långa spåret. Har bestämt mig för att köra löpträning (eller annan träning) drygt tre gånger i veckan för att ändå hålla kvar den form jag jobbat mig till. En liten utmaning jag satt upp för mig själv är att trycka på lite extra i varenda uppförsbacke jag kommer till istället för att liksom stanna upp och känna att det känns tungt. På´t bara! Sen får det bli ett rejält ryck inför varvet i Göteborg…

Kvällen då. Den avnjuter jag med en kopp te och lite jobb, gillar att känna mig förberedd inför veckan när jag kliver in på kontoret måndag morgon.. Så jobbdatorn har laddat upp nu och får sig ett ryck innan jag återgår till nöjessurfandet och att kolla in bloggar!

Ha en mysig kväll!

11 kommentarer:

 1. Vilka härliga planteringar ni har fått till...!
  Och skönt med en trädgårdsfixardag, vi borde ha en sådan med, nån gång, kanske...
  Önskar dej en skön vecka. Kram...

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev, din höstplantering! Vad flitig du är med din träning! Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Det låter härligt! Och vilka fina blommor! Nu är det snart måndag :) http://queenofkammebornia.se/2012/september/jag-vaxte-upp-i-fagelsang-och-vindsus.html

  SvaraRadera
 4. Försökte blunda men hann se dina höstblommor... Inser att det är dags att jag tar en tur till handelsträdgården imorgon! Ut med pelargonerna och in med ljungen... eller ute ska de ju alltså vara :)

  Vackra blommor!!

  SvaraRadera
 5. En måndagmorron hälsning från mig! Det blev så vackert med höstarrangemanget!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så härligt! Underbar plantering!

  Varvet alltså? Då kanske jag får ge mig ut och kolla när du är här... :)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Oj, vad du varit aktiv då! Härligt med en hel utedag.. man sover ofta riktigt gott efter en sådan dag! Och så fina blommor! Jag behöver också köpa lite flera...

  Ha en mysig dag! kram

  SvaraRadera
 8. Vilken energi!
  Fint höstarrangemang!
  Själv behöver jag "Verkligen" ta tag i trädgården!
  Får väl se om jag kan ta det idag om vädret är bra..
  Just nu skiner solen iaf!
  KRAM ELLE

  SvaraRadera
 9. Blir så avis på er som hunnit vara ute! Här är det plugg för hela slanten (omprövningsmöjligheten enligt 27§ FL). Seminarium imorgon. Så skönt det lät att vara förberedd inför veckan, istället för att bara ha ångest som en del har.

  SvaraRadera
 10. Vacker kruka på första bilden! Duktig du är med träningen. Kan tänka mig att många faller platt efter att ha nått ett mål.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!