lördag 15 september 2012

Halvmara. En ruggigt kort resumé.

En sån här dag blir det lite mycket att exponera sig i alla sociala medier, ni som följer mig på Instagram och är min vän på facebook vet redan att jag kom i mål! Tjoho!

Jag fick inte många meter "gratis" idag utan fick kämpa varje kilometer, alla 21 utom kanske de tio första som flöt rätt bra. Stockholm bjöd oss på sitt bästa humör och sin soliga sida och Stockholm Halvmarathon är ett fint och välarrangerat lopp.

Så hur gick det då? Tio bra kilometer och 11 tunga, två kisspauser för jag fick för mig jag var tvungen.. Ett ok upplopp men dessförinnan tunga ben i backarna. Slutresultatet ok men gott om marginal att förbättra tiden! Jag gjorde mitt bästa och det får jag vara nöjd med idag! Jag är stolt över att ha sprungit men inte riktigt nöjd över resultatet. Finns mer att plocka av!

Nu har jag, Elin och Annica dundrat in på hotellrummet och somnar nog invaggade efter lopp och en jättefin middag på Eat!

14 kommentarer:

 1. GRYMT bra jobbat! Visst är det ändå en kick att klara av det! har bara sprungit halvmara en gång (göteborgsvarvet) Och även om det inte gick speciellt fort (2.21) så var det SÅ himla kul. Jag längtar tills jag är i den formen så att jag kan ge mig på det igen!

  Så hoppas jag att du inte lider av allt för stumma ben i morgon :)

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Duktiga, duktiga du!!! Jag är så grymt impad så du anar inte. Starkt jobbat! Och sov gott!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Så bra kämpat!
  Jag är imponerad av hela grejen med att springa en halvmara.

  Hoppas att du får en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Härligt! En halvmara är ingen lek! Och tiden är inte allt, känn dig stolt och nöjd med din prestation!

  SvaraRadera
 5. Så himla bra jobbat!
  Jag är full av beundran!
  Kram lina

  SvaraRadera
 6. Riktigt bra kämpat!! En sådan härlig känsla när man ser målet!!! Det ÄR grymt långt att springa!! När det är halvmara eller maraton borde man få beställa vädret (friskt och svalt ute) och man borde få ha loppet en dag när alla känner att man har en bra "springdag" i kroppen. För min del är solen det värsta möjliga när jag är ute och löptränar... Inte bra alls! Ännu en gång.. bra jobbat!! Ha en bra vilosöndag!

  SvaraRadera
 7. Nämen, heja! Tycker du ska vara stolt över dig själv.. Jag hade knappt orkat ta mig till sthlm.. och då bor jag ju ganska nära ;)

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt bra jobbat-känn dej stolt över din prestation!!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 9. Stort grattis oavsett tid, grymt bra jobbat!

  SvaraRadera
 10. Heja dig! Känner igen känslan.
  Mitt lopp var också ungefär hälften "lätt" och hälften tungt. Men vi tar revansch på tiden nästa år. :-D

  SvaraRadera
 11. Grattis! Du är grym! 21 km är ju huuuur långt som helst.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 12. Största grattiset!
  Och jag sprang ju inte alls, men hejade på er alla! Kanonväder och riktig folkfest bjöd Stockholm på. Vad härligt för er!
  Mannen sa att det var tungt. Han fick aldrig igång benen och sa att han fick kämpa hårt i alla backar. Hade ungefär samma känsla som du, 10 releativt lätta, 11 tunga. SKITBRA kämpat!!!!
  Eloge till dig <3

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!