måndag 16 april 2012

Apropå..

Apropå gårdagens inlägg. Tack för alla era kommentarer, alltid kul att få dem! Vill bara passa på att DEMENTERA att den musik jag nämnde igår inte är den ENDA typ av musik vi lyssnar på om kvällarna, ifall nu nån fick för sig det. Nejdå, vi är nog allätare när det kommer till musik och lyssnar på allt från Winnerbäck till Melissa Horn till schlager och rock. Miskovski och Robyn. Fast kan ni inte erkänna i alla fall, som jag, att det är härligt när man verkligen KAN en låt!? När man kan skråla med och leka att man är med i en musikvideo?? 

Är lite gräsänka denna vecka och bjöd barnen på pasta och köttfärssås till middag. Innan barnen kunde man inte tänka sig nåt mer otäckt att nån skulle prata om ”nr 2” vid matbordet, fy så opassande.. Kvackelmagad var jag då. Nu med barn i huset är ju livet helt annorlunda och det är inte ett dugg konstigt när middagspratet avbryts av att nån måste på toa. NUUUU. Så var det idag, helt akut.. Jaja, det går att äta färdigt senare.. 

Ser ni att bilderna är större nu - Blogger har gjort det möjligt att lägga in extrastora bilder nu. Lite respons på storleken kanske!? Bättre? Sämre? 8 kommentarer:

 1. Föredrar absolut bilderna som de är nu. Något bloggproffs sa till mig att den ultimata storleken för bilder på en blogg är 400 X 600 pxl. Brukar hålla mig till den storleken och väljer sedan ursprungsstorlek för bilderna i blogger. Då behåller bilderna dessutom bäst skärpa...

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Men det där med att ni lyssnar på annan, lite yngre musik....det säger du bara... ;) ;)

  Kram igen

  SvaraRadera
 3. Sätter också på någon gammal goding med tyo Kikki Danielsson när jag vill känna mig som en stjärna och sjunga med i låten så du är inte ensam:)
  Kram Lina

  SvaraRadera
 4. Absolut positivt med extrastora bilder. Har det inte fungerat tidigare menar du? Jag har kunnat göra extrastora bilder länge.

  SvaraRadera
 5. Gillar stora bilder!! Så gulligt det du berättade om inne hos mig med lillasyster i storebrors knä.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, jag gillar stora bilder! Finfint!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Jag läser nästan alltid i iPhone så jag märker inget kring bilderna. Men det är roligt med bilder och dina är alltid bra.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!