onsdag 11 april 2012

Full fart!

Vi är inte riktigt i nappslutarstadiet, än.. Edith älskar sina nappar och man får locka och truga henne för att lägga den ifrån sig när hon leker eller ska prata. På kvällen idag blev det ett nappsamlarrace i alla fall, gamla nappar fick åka i soporna och resten kokades. Hur som helst är de lite fina att se på, tycker jag i alla fall!
Annars är det ganska mycket nu.. Jag tänker främst på jobbet när det ständigt är mycket att hinna med och det gäller att ha ordentlig ordning på saker som ska bli gjorda för att inte glömma eller missa. Gäller att hålla reda på människor som ska kontaktas eller ämnen som behöver diskuteras för att ha ett flyt i jobbtillvaron. Idag har jag varit i Stockholm över dagen och fått chansen att både lyssna på kolleger och duktiga föreläsare samt prata med andra i samma region. Nyttigt och kul! Jag gillar att jobba och har oftast en rätt hög kapacitet, gäller att hitta tid att varva ner och samla kraft också..

Kom hem sent både igår och idag plus att jag åkte innan nån annan var vaken i morse, passade på att gosa extra med barnen nu ikväll innan de gick och la sig. Det är ju de som ger energi i tillvaron ändå, blondisarna..

4 kommentarer:

 1. Precis, det gäller att ta hand om sig emellanåt också. Det är det starkaste skälet till att jag virkar och stickar och syr och håller på. Avkoppling!
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. kul med bra föreläsningar!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! Vi går också omkring och samlar nappar här. konstant. Jag FATTAR INTE vart de tar vägen!?

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!