tisdag 24 april 2012

Målsättning 2012

Jag är en person som gillar att ha mål. Tydliga mål. Då är det så mycket lättare för mig att prestera och lägga upp mitt arbete därefter, detta gäller allt från träning till hur jag är när jag jobbar. Har jag inte direkt ett mål med vad jag håller på med kan det bli lite hur som helst, har jag till exempel inget att träna FÖR har jag väldigt svårt att på riktigt ta ut mig när jag springer. Därför har jag anmält mig till Stockholm halvmarathon!! Nu jäklar får det bli ordning på träningen!
Lördag 15 september är det dags och det kommer att bli min andra halvmara i Stockholm, jag sprang samma lopp 2011 också. Då var Edith bebis och att anmäla mig till loppet var moroten jag behövde för att ta upp min träning efter graviditet och förlossning. Hade som mål att klara mig under 2 timmar och det gjorde jag även om marginalen inte var mer än några minuter.

Så!! Heja på mig och stötta mig och fråga gärna hur det går! Jag kommer att följa ett träningsprogram på Marathons egen hemsida men jag kommer inte att förvandla denna blogg till en träningsblogg, i alla fall inte mer än ibland.. Har pratat ihop mig med två kompisar så förhoppningsvis kan vi hjälpas åt med både träning och sen under själva loppet..

6 kommentarer:

 1. Wow, lycka till!
  Och jag håller med dig, mål sporrar! Själv ska jag springa 17,7 km terräng samma dag (faktiskt) så sthlm halvmara får jag stå över. :-)

  SvaraRadera
 2. Häftigt!! Skönt att ha ett mål att arbeta emot!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Själv är jag i pinsamt dålig form nuförtiden. Måste ta tag i det snart.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Förstå att jag knappt pratat med mannen sedan frågan kom, där av inget svar. Men jag borde väl komma i samma startgrupo som er om jag anmäler mig denna vecka?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du är duktig och fixar det!
  kramis

  SvaraRadera
 6. Jag är likadan. Måste ha tydliga mål för att kunna leverera. Gärna ngt som går att mäta es jag är så jäkla tävlingsinriktad. På gott och ont. Därför är det lite frustrerande med det här jobbet som fortf är lite luddigt. Ciao Sahra

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!