måndag 9 april 2012

Påsken på landet!

Det låter det va, påsken på landet! Men faktum är att i år blev det en sån påsk, vi har varit hemma i Arvika och bott hos min bror och hans familj lite på landet. De bor i farfars och farmors hus från slutet på 1800-talet (eller nåt..) som de renoverar i och fixar allt eftersom. Nu senast har vinden fått sig ett rejält ansiktslyft - inredd och möblerad och omgjord till sovrum! Alltid mysigt att träffa min bror och hans fru - och förstås de små charmtrollen Victor och Erik!

Receptet: god mat, påskäggsjakt, promenad och fascination av vissa grannars egna skrotupplag, en löparrunda, lite för lite sol men helt OK ändå, busiga barn och förstås besök av både mormor och morfar!
Och nu som grädde på moset! Ytterligare en ledig dag och den tillbringar vi hemma med fix och trix, en cykelpromenad när temperaturen stiger lite till. Ha en mysig annandag allihopa!

6 kommentarer:

 1. Låter som ni haft en alldeles underbar påsk!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Det låter underbart mysigt!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt ni har haft det! Nu fattas bara varmare väder så man kan också bada :)

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga dagar hör man! Ha det fortsatt fint här idag!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Ser ut som ni har haft en jättehärlig påsk! :-)

  SvaraRadera
 6. Vilka mysiga bilder! Visst är det härligt med lite extra ledigt. Tack för din fina kommentar, vad glad jag blir. Ja man knäpper och knäpper hundratals bilder och ändå blir man inte nöjd ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!