söndag 29 april 2012

Har ni saknat mig??

Har ni saknat mig för tro´t eller ej men vi har precis kommit hem från en semestervecka i Turkiet! Det ni! Innan vi åkte postade jag förra veckans inlägg i förväg och tog en bloggfri vecka, men det blev lite bloggat ändå så att säga:-)

Så himla härligt att ha lata lediga dagar och njuta av familjen och all-inclusive som tillfredsställer allas olika smaker! Premiärresa för barnen och jag kan säga att de uppskattade semestern minst lika mycket som oss vuxna, om än att glassintaget var betydligt större för dem än för oss!Jag återkommer under dagen med fler bilder, ska gå igenom dem lite mer noggrant först bara. Tänkte också bjuda på på vilket sätt jag kom i kontakt med turkisk sjukvård..

Och så ser jag fram emot att läsa vad ni hittat på under veckan!
Ha det bra så länge!

12 kommentarer:

 1. Åh, gud vad härligt! Och att förposta sina inlägg gör att ingen vet att man är borta. Perfekt. Hihi! :-D

  SvaraRadera
 2. Mjuka fina stenar!! Minns jag från min resa till Turkiet! Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för titten hos mig! :) Härligt med lite semester.

  SvaraRadera
 4. Men så härligt med semester! Ser helt underbart ut!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Å vad underbart med en semster vecka :)
  Turkiet har verkligen blivit mitt favvo land att resa till :))
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 6. Gud vad skönt med all inclusive! Är det något du rekomenderar?
  Har aldrig varit till Turkiet heller! Vart ska man åka med barn?
  Ser fram emot mer bilder!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. All Inclusive tycker jag funkade jättebra med barn, en femåring och en tvååring. Hon har dessutom glutenintolerans och hon behöver annat än pasta och pizza, fanns ris och pommes så det gick bra. Massor av fågel fisk och kött plus grönsaker och frukt i mängder! Skönt att veta när det blir mat och slippa leta, vet av erfarenhet att letandet efter restaurang ofta påbörjas EFTER man blivit hungrig! Skönt att slippa det för barnens hunger blir så mycket mer påtaglig än vår! Smidigt att gå och hämta nåt att dricka när man vill och inte behöva leta efter pengar just då!
   Vi åkte till ett Ving-hotell med familjestandard en bit utanför Side, fanns sysselsättning hela tiden och vi gjorde endast en utflykt för att gå på marknad. Jag rekommenderar!!
   Bilder kommer..

   Radera
 7. Härligt med lite semester!
  Och det här med gosedjur och barn.. Min dotter har aldrig brytt sig, något mina killar gjorde. Det har inte med åldern att göra. Min ena kille hade en kanin långt upp i skolåren. Den är fortfarande lite "helig" (han är nu 20!). Min dotter däremot har aldrig gillat hennes gosedjur, men så nu.. 5 år gammal, vill hon ha med sig nallen överallt.
  Det är så charmigt att se hur de utvecklas och saker går i perioder i livet ;)

  SvaraRadera
 8. Åh, så härligt! Jag vill också åka iväg och bara koppla av. Underbart!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Vad rolig du är, hoppas ni haft det toppen. Har inte bokat mig ännu, mannen är ju segare än kola på att bestämm sig. Hoppas bara vi startar i samma grupp om jag får ok!

  SvaraRadera
 10. Gud va härligt:)! kul att få se bilder senare.
  Kramar

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!