tisdag 3 april 2012

Man får ta å pigga upp-et lite


Kladdiga händer och kladdiga munnar är en del av vardagen som småbarnsförälder. Det kladdas och spills och rätt vad det är känns hela hemmet solkigt och fläckigt, och bara för att det är rent är det liksom inte immunt mot att snart bli skitigt igen. Kan kännas liiite tröttsamt ibland men jag är väl inte ensam. Antar jag?

Nåt som räddar delar av trivseln hemma är en klassisk lite plastad vaxduk på köksbordet, vips på med den på köksbordet och allt känns genast mycket fräschare! Denna från Åhlens..

Nytt å fräscht! Kolla bara hur himla grymt nöjda far och dotter är över detta arrangemang! Inte klokt vad de har förmågan att glädjas med mig över dukar och glada mönster:-)

6 kommentarer:

 1. Vilken underbar duk! En sån skulle vi behöva här... torkar och torkar på ekbordet så det ser kruttorrt ut nu. Dags att olja igen... Borde nog skydda det med en vaxduk. Åhlens nästa. Tack :)

  sv: Vad roligt att höra att du gillade att pelarna var kvar! Jo vi diskuterade oss fram till vilka olika uteplatser osv vi behöver i trädgården innan vi började arbetet. Sedan skissade jag på de tänkta uteplatserna för att det skulle få mogna under den processen lite grann. Man kan se på denna ritning att det blev någorlunda som tanken var från början. Växter har vi tagit hjälp från en trädgårdshandlare men det har vi förändrat lite allteftersom. http://alltochelleringet.blogspot.se/2010/09/projekt-framsida-del-1.html

  Och visst är det guld värt att få arbetsinsats i sånt där grovjobb!

  KRam Linda

  SvaraRadera
 2. *skratt*
  Jag kan se att duken är i det fantastiskt fina tyget som finns på Åhléns nu. Är minsann på jakt efter det för en kudde eller två. För här behövs ju sannerligen lite fler kuddar. Man kan fortfarande sitta i fåtöljerna till exempel... :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Tur att det finns så snygga vaxdukar:). Jättefin var den:)!
  Visst finns det massor av snyggt...kan köpa hur mycket som helst.

  SvaraRadera
 4. Så praktiskt och ändå så snyggt. Jag förstår om den lyser upp i köket.
  Söt liten dotter med pigga och glada ögon.
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 5. High five, sött ;)
  Och tack snälla. Jag var framför allt väldigt nära farmor, men såklart även de andra, men farmor... ååååh. Det är tungt. Och visst är jag lycklig att jag fått träffa dom. Mina barn har inte alls samma relation med deras farföräldrar så jag vet att det inte är alla förunnat.
  Kram och glad påsk!

  SvaraRadera
 6. Känner igen problemet. Ska själv införskaffa vax duk snarast.

  Kram och Glad Påsk

  Helena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!