lördag 14 april 2012

Betagen


Oj oj vilken bra bok; Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.. Boken är ju inte på nåt sätt ny längre men av nån anledning har jag inte kommit mig för att läsa den förrns nu. Älskar känslan när man hela tiden vill hitta några minuter i lugn och ro för att se vad som händer i boken härnäst. Inte så socialt kanske, men det är sällan jag fastnar i böcker på det sättet så maken brukar ha överseende. På andra bilden ser ni några klossar som Edith har, passar bra att de är ljudlösa när mamman i familjen smiter undan för att klämma ett par sidor till!

Nu har vi precis avlutat middagen och sonen leker med en tjejkompis sista stunden innan hon ska hämtas hem av sin mamma, mysigt att ha huset fyllt av olika barnröster!

Ha en mysig lördagskväll, imorgon ska vi ta tag i en idé vi haft ett tag utan att göra verklighet av. Mer info kommer. Kanske. Beror på..

8 kommentarer:

 1. Den där boken har jag hört talas om. Kanske man ska ta och läsa den.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Flera som lovordat den, ska vara riktigt rolig.Har inte läst den än men ska. Så fort jag får tid över så.. finns ju så många trevliga bloggar :)


  Kram Tess

  SvaraRadera
 3. Mmmmm, det finns nästan inget jag tycker så mycket om som att fastna i en bok. Så där så att man vill komma till slutet, men vill att den aldrig ska ta slut. Underbart!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag började läsa den och gillade den. Men så kom jag av mig och läste aldrig klart den...

  SvaraRadera
 5. Bästa som finns när man hittar en sån bok :) Ha en härlig söndag och hoppas du får tid till lite läsning kramar Diana

  SvaraRadera
 6. Jag har inte heller läst den, men hört flera som tyckt att den var bra. Kanske är dags för mig att införskaffa den också, då kanske... ;-D

  SvaraRadera
 7. Ja, den boken är härlig!
  Hoppas att du har en härlig söndag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. En riktigt härlig bok kan jag tala om för dig. Streckläste boken under en bussresa i Vietnam.
  Var t.o.m tvungen att läsa om den när jag anlett till Bali eftersom vi besökte samma plats som han i boken.
  Fina foton i bloggen!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!