torsdag 19 april 2012

Teckningar, ljus, makaronhalsband, lego, pärlor, plattor i en salig blandning


Hemmet fylls av allehandla konstverk, sonen är en kreatör av stora mått nu som femåring! De olika föremålen skapas på dagis, hemma eller på kyrkans förskola. Eller för all del, plockas hem från skogen.. I kronor inga stora pengar värt men i investerad tid och tålamod är det värt guld för en mamma och en pappa!

Idag har jag varit ledig. Haft en konstig känsla av att ”fuska” mig till den lediga tiden eftersom vi liksom inte gjort nåt särskilt. Som om det skulle krävas stordåd eller i alla fall en rejäl utflykt för att få vara hemma med sina barn!? Förutom en snabb sväng till vårdcentralen och en annan till Ica har vi mest drällt hemma och haft det mysigt. Sonen somnade i bilen en stund och dottern sov middag i nära tre timmar så vi är inte riktigt i läge att säga godnatt än.. Kanske får sällskap till niofilmen med tanke på hur pigga de är!

11 kommentarer:

 1. så härligt att ha en sån söt liten pysselprins! kram från emelie och elin

  SvaraRadera
 2. Ser ut som ni gjort mycket pyssel idag. Så skönt att vara hemma utan en massa som måste göras.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Jag gör så här när jag måste:)
  Vad kul att ha en mamaoron boy eller girl vid sin sida:).
  Kram

  SvaraRadera
 4. Såna eftermiddagar med kreativa barn som pysslar i harmoni är guldvärda. Kram

  SvaraRadera
 5. Det är väl egentligen de allra bästa dagarna? De där när man skrotar runt tillsammans och bara är. Gör det som faller en in. Åh, det älskar jag :)

  Eftersom jag har skapare av stora mått här hemma undrar jag en sak...Hur gör ni med alla alster? Själva har vi lite problem att hitta lämplig uppställnings-/upphängningsplats för allt. En del försvinner faktiskt i obevakat ögonblick.... (jobbigt att erkänna det....) :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt att pyssla :) Mina killar är mer aktiva eller spelar spel på datorn men dom gillar att baka :) kramar Diana

  SvaraRadera
 7. Vad fina alster små fingrar kan tillverka. Och vad mysigt det låter med allt pyssel när barnen är små. Njut! :)

  SvaraRadera
 8. Mysigt med pyssel :)
  Här har jag två barn som inte har gillat att pyssla och sådant, speceillt inte dotter. Hon har varit en med SÅ mycket energi, så hon har inte haft tålamod :)
  Tack för titten hos mig förrsten!
  Välkommen åter!
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 9. en härlig hemdrällardag :) inte behöver man alltid göra något "nyttigt", sådana dagar är guld värda, vilken fin pysselkille du har :)
  Sv: jo, det ska finnas med titanskär men.....
  kramar

  SvaraRadera
 10. Roligt pyssel måste jag säga! Tycker ofta vi har en drallardag när jag är ledig mitt i veckan!
  Kram Helena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!