torsdag 17 maj 2012

Det blev kuddar till slut..Vilken skön dag! Hemmafix, träffa pappa, klippa häcken, cykeltur med Edith därbak (mamma, meja vovve!! mamma, meja mjau!). Hoppa studsmatta, kyckling med jordnötssås till middag, första gröna spåren i odlingslådorna uppe! Nu förhoppningsvis en film..

Av den egna tiden i förmiddags blev det systund, sydde fyra kuddar av IKEA-tyget jag visade häromdagen. När det kommer till kuddar är jag verkligen ”the-easy-way-is-the-right-way”-typen. Jag klipper ut dubbelt så långt tyg som kudden är stor, vänder rätsidorna mot varandra och syr sen två av de tre sidorna direkt i maskin. Sen vränger jag tyget och stoppar i kudden, syr igen den fjärde och sista sidan helst med maskin men ibland för hand - beroende på hur mycket extra tyg det blivit. KLART!

När det kommer bli dags att tvätta kommer jag förmodligen ha hittat nåt annat tyg som tilltalar mig mer. Just då. Jag gör dem alltså inte ens tvättbara.. Den här typen av konsumtion har jag inga problem med att det är ”slit-å-släng” direkt. Har ni?

Och imorgon. Ännu en dag. En ledig sån. Fredag!! Ha det fint!

10 kommentarer:

 1. Imponerad, jag kan nog inte ens sy.

  SvaraRadera
 2. Så duktig du är! mysigt att sitta och pyssla lite ibland, själv har jag tvättat fönster och städat mest idag men nu är det rent:)kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Gör precis som du! Och när det blir dax att tvätta har jag några nya kuddar på G
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag kör precis samma taktik! Lite drygt just nu dock då pedalen till symaskinen är på rymmen och kuddarna behöver bytas, haha

  SvaraRadera
 5. Härligt! Och fina kuddar. Det är alltid bra att ha många kuddar hemma tycker jag. :)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du tittade in till mig :-) Fina kuddar... och jag är imponerad av din löpträning! Bra jobbat! Ha en fortsatt gó helg! Jag kikar in hit igen :-) Annelie

  SvaraRadera
 7. Ja, inte orkar man hålla på med dragkedjor och grejer inte, då hinner man inte klart på den begränsade tid man har ;)
  Härliga blev de kuddarna! Och dagen också verkar det som.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh vilka fräscha kuddar! Härligt med lediga dagar! Hoppas du får en fin ledig fredag:) Ha en go helg också! Kram från mig :)

  SvaraRadera
 9. jag syr kuddöverdrag precis likadant som du :) fast jag har mina ganska länge så :)
  ha en bra dag - kramar

  SvaraRadera
 10. Mmmmm lediga fredag är så bra! :)
  Snygga kuddar!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!