torsdag 17 maj 2012

Lugnaste förmiddagen på länge

Jag lever med man och barn, dottern är två och sonen är fem.
Jag har valt att jobba heltid och jag har valt att vara aktiv på min fritid.
Min man jobbar också heltid, dessutom i ett yrke där han reser en del. Sedan tidigare förhållande har han en dotter som fyller tio i sommar.
Man kan säga att det går i ett, för det mesta. Vi har ett hus med trädgård och numer bara en bil, ingen av oss är från stan vi bor i utan när vi får (efterlängtat!) besök från föräldrar och syskon så väntas oftast ganska intensiva och roliga dagar.

Med denna bakgrund hoppas jag bara kunna förmedla vilket lugn som just nu sänkt sig över huset, alla utom jag har åkt iväg på olika ärenden. Bara några timmar, men ändå.. Kvar är jag, har ännu inte bestämt hur jag ska nyttja de kommande timmarna. Vad jag vet är att det blir bara denna kortis vid datorn, sen en kopp kaffe och en stunds funderande på vad jag ska hitta på. I ett tyst hus där bara fågelkvittret utanför och tvättmaskinen hörs..

Det blir en bra dag idag!

9 kommentarer:

 1. Sådana dagar är ganska sällsynta hos mig, men när de inträffar ser jag till att tanka energi för att orka med de där mer intensiva dagarna. Jag har en liknande situation som du. Man, barn, flera barn, heltid, resor och ett aktivt fritidsliv. Svårt att få ihop vardagen ibalnd.
  Ha en skön dag

  SvaraRadera
 2. Känner igen mej i en del av det där livspusslet och känslan i då lugnet infinner sig .. :)

  Tack för kommentaren i min blogg och att du öppnade mina ögon för din blogg! Hit kommer jag nog flera gånger och hälsar på! :) Njut av dagen!

  SvaraRadera
 3. Det är så skönt när den där friden lägger sig över huset...jag vet:). Njut av allt så mycket du bara kan! Sitt inte här;)
  Kramis på dig

  SvaraRadera
 4. Njut! Det låter helt, helt underbart! Längtar själv efter en sådan stund!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. vad härligt beskrivet! Hoppas du hade det helt underbart!

  SvaraRadera
 6. Att leva i nuet, när det är riktigt bra :)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hoppas du tog det lugnt och njöt av tystnaden :)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Lite som magi, visst? =)
  Hoppas du njöt ordentligt, och det är inte klokt vad ni verkar vara aktiva. Jag blir rätt stressad över den där tanken med heltidsjobb, hus, fritidsaktiviteter för ungarna, matlagning osv osv.. Men får alla andra det att gå ihop så ska väl vi också fixa det, hur skrämmande det än låter..

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!