lördag 12 maj 2012

Tillbaks till ruta 1 utan att passera Gå

Kan man bli besviken över nåt som man visste hur det skulle bli, som sen ändrades till det bättre och sen ändrades till det ursprungliga igen??

Jag har vetat sedan länge att mannen skulle vara borta ganska länge den här gången, jobb från onsdag till onsdag inklusive helgjobb. Jag har vetat länge att att jag första dagarna skulle få lite hjälp av svärföräldrarna och sista dagarna lite av min pappa. Har känt mig OK med det och visste att helgen skulle jag få rodda med själv. Allt går - det är min filosofi!

Så ringde mannen igår och kunde lämna det glädjande beskedet att han nog kunde komma hem typ ett dygn mitt upp i allt! Jag blev glad förstås, både för att träffa honom men också för möjligheten att få komma iväg på nån timmes egentid.. Härligt! Lyckligen nog så berättade jag inte det för barnen, att pappa skulle komma hem en sekund, utan det ändrades igen när dagens samtal kom att det skulle krävas jobb även under söndagen.. Jahaja, ruta 1. Nu står vi här! Igen.

Ibland är det bättre att inte få ändrade planer. I alla fall inte om de ska ändras igen!

11 kommentarer:

 1. Ååh va synd det blev så...hoppas du får lite egentid snart :)
  Kramar Åsa

  SvaraRadera
 2. Hejsan och tack för kommentaren hos mig, kul att hitta hit. Ser att vi bor i samma stad:) Världen är liten. Ha det gott och hoppas maken kommer snart...

  SvaraRadera
 3. Trist minsann! Det kan ju vara lite ställtid för att vänja sig vid hur något ska vara. Då är det jobbigt att ställa om...och ställa om igen. Hoppas ändå att ni har det toppen! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt! Måste vara jobbigt när han har ett sånt yrke så han måste vara borta så länge.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Åh, låter jobbigt!
  Begravningen var fin, men jag var INTE nöjd med prästen... Usch vad trist det kändes. Men bortsett från det - tjejen som sjöng sången jag skulle sjungit var helt makalöst duktig, så jag fick några minuters njutning för själen. Underbart!

  SvaraRadera
 6. Klart man kan bli besviken då.... Man ändrar ju liksom mentalt däremellan.
  Vad tråkigt. :-(

  SvaraRadera
 7. Så trist! Just det där med att ändra sig är svårt, för man ställer in sig . Kramar Nilla

  SvaraRadera
 8. Vad trist att det blev så...tyvärr blir det så när makarna arbetar mycket. Hoppas ni myst idag i solen.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Åh, just sånt där är det värsta jag vet! Hoppas det blir bra till slut iaf.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!