måndag 28 maj 2012

Trädgårdsglädjen/ trädgårdsslitet

Bild tagen om söndagen, mitt i trädgårdsfixet
Jag älskar att starta projekt! Jag älskar att komma på nya idéer och komma på olika sätt att lösa olika saker, helst ska det vara rimliga priser på grejerna också. Kul! Ofta så startar jag grejer också (får Jonas att hänga på) och sen är vi uppe i nåt som vi ska slutföra. Det blir bra bara det blir klart!

Sen kommer det där som är så trist.. Städa upp när man är klar! Spika fast sista listerna.. Klippa av de lösa trådarna.. Plocka in besticken från diskmaskinen. Sortera upp alla strumporna. Lägga tillbaka grejer där de hör hemma. Ni fattar!? I garaget är jag extremt svårmotiverad där, det som är på väg nånstans syns inte lika väl. Och nåt annat som är tråkigt - att köra grejer (trädgårdsskräpet) till tippen. Det är inte kul, kan ta veckor innan det blir av..

Så! Efter helgen har vi bland annat en hussida vars rabatt halverats och ersatts med kommande gräs och en stenrad grundad med markduk. Vi har också en rosbuske som befriats från ogräs men istället fått sällskap av näva och fräsch jord. Blir bra - när det grönskar! Vad har vi mer? Presenningar fulla med jord och säckar som ska till tippen. Nån da.. Jaja.. Nån da. En annan dag..


5 kommentarer:

 1. Ja jag vet känner igen det precis! Det är verkligen superjobbigt!
  Vi måste ha poolhus och rabatter och allt fixat till lörd när vi ska cykelfest här i stan, så det blir nog tippen ett par vändor för sambon!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hög igenkänningsfaktor på det! Helt hopplöst med sånt som ska köras till tippen. Brukar bli när vi inte längre kommer in i garaget helt enkelt :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Man kan inte hinna allt på en dag :) kram Diana

  SvaraRadera
 4. :D det ordnar sig, allt måste ju inte städas bort och ordnas samma dag inte :)
  jag älskar också att planera och starta upp projekt
  kramar

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också att fixa men visst är det träligt med det där "sista".

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!