söndag 20 maj 2012

Kanske ska bli lite mer loppis-proffs?


 Min man har många fördelar, dock är att gå på loppis inte en av dem.. Kanske inte min heller egentligen men jag inspireras mycket av alla er andra bloggare som hittar fina grejer här och där på olika loppisar runt om i landet. Vill också finna fina saker! Så ni kan tro att jag blev både glad och överraskad när maken självmant letade upp olika loppisar hemma i svärföräldrarnas stad! Tre stycken hann vi med och ovan ser ni några av de fina grejerna jag hittade! Lite vaser i olika storlekar, perfekt nu när barnen ofta kommer hem med så buketter..

Till nästa gång ska jag 1) ha med MER kontanter så att inte bristen av dem blir det stora problemet 2) ha med ett sällskap som inte ser helt uttråkat ut och helst går två meter före.. Det var lite så idag.. Men men, han har andra fördelar som sagt - annat än loppis!
 Annars har vi haft en toppenhelg hemma hos svärföräldrarna - fint väder och god mat som inbjuder till mycket fika och mycket utomhusvistelse! De bor nära en sjö som förvisso inte gick att bada i (såklart, det är ju bara maj..) men ändå funkar fint att leta vrakdelar i och kasta vass och stenar i! Vi kunde också konstatera att våren i Värmland inte kommit lika långt som hemma i Östergötland, här hemma är liljekonvaljerna precis på väg att slå ut medan de fortfarande knoppas däruppe.

Vi har firat farfar-pappa-svärfar som fyllt år här i veckan. Hipp hipp hurra! Nedan ser ni en bild på tårtan som vi bjöds på, marängbotten och grädde uppepå - som fyllning både choklad, kiwi och grädde.

16 kommentarer:

 1. Åh, såpbubblor! Vilken fantastisk uppfinning det är! Jag får god lust att ge mig ut och blåsa några själv:-) Tack för titten i din trivsamma blogg,, jag hittade hit via Hemma i kroken!

  SvaraRadera
 2. Om my god vad god tårtan ser ut. Jag är svältfödd på fett, socker och kolhydrater. Känns det som. Herregud. Det är ju minst 24 timmar sedan jag stoppade i mig något sött. Har sjuk sötsaksabstinens. Fina bilder. Jag lyckas aldrig ta bra bilder på såpbubblor. Hur gör man?
  Kram Sahra

  SvaraRadera
 3. Den tårtan var säkert supergod!
  Jag är inte heller någon van loppis handlare, men det skulle vara kul om man kunde göra lite roliga fynd!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Så himla härligt med loppisar! Ibland hittar man inget, ibland bara massa fina saker. Men det är alltid kul, oavsett.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att man behöver öva för att bli en bra loppisletare och sen ska man nog ha en himla tur om man ska lyckas springa på det ultimata fyndet!

  Kram Lina

  SvaraRadera
 6. Hihi inte lätt det där att gå med en som inte är intresserad, välj en vän nästa gång:) det är nog hela känslan runt allt att gå där, fika osv som är kul men jag går absolut inte mycket men har gjort. Finfina vaser du hittade! Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig helg ni verkar ha haft!
  Och finfina fynd!
  Svar på din undran: jag har tagit hem ett gratis redigeringsprogram, Photoscape, från nätet, och i det program kan man under fliken kombinera, lägga bilderna bredvid varandra. Hoppas att du lyckas!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Tro det eller ej men jag har aldrig varit på loppis. Det lockar mig inte det minsta lilla... Tårtan ser jättesmaskig ut :-)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hi hi, näe loppis är väl inte alltid så spännande för männen. Du hann göra några fynd i alla fall!
  Härliga bilder och vilken smarrig tårta!
  Kram Suss

  SvaraRadera
 10. wow Sara!
  Vilka fynd du har gjort. Det är lite roligt med loppis man hittar alltid små guldkorn. Du fick jag en plöstlig craving för att gå på auktion dessutom! :)

  kram

  SvaraRadera
 11. Åh, vilka fina fynd, jag älskar att gå på loppis :) kram Diana

  SvaraRadera
 12. Vilka fina fynd! Härliga fina bilder! Grattis till farfar-pappa-svärfar från mig!
  Ha en underbar vecka! Kram

  SvaraRadera
 13. Hos mig finns knappt loppisar.
  Önskar dig en bra måndag!

  SvaraRadera
 14. vilka fina fynd :) och underbara bilder på barnen :)
  kramar

  SvaraRadera
 15. Vilka vackra vaser! Nu var det länge sedan jag var på loppis. Borde leta reda på någon.

  SvaraRadera
 16. Loppis är ju dökul och det är att man alltid hittar nåt:) Dina var finfina!
  Kramis

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!