fredag 18 februari 2011

Dags att ta igen sig en stund!

Ställde in eftermiddagens tur till stan för att delta i en smakundersökning (Norstat.se), tog en promenad hemmavid istället och som ni ser blev det sovkupé. Sonen klagar lite på att han är trött och schliten så det var nog skönt för honom att sova. Trots att han många kvällar är uppe till åtta-halv nio så blir det ofta att han vaknar när det börjar röra sig i huset på morgonen, alltså sex-halv sju.

Vi fick spontanbesök av Hanna och hennes två telningar Märta och Ebbe tidigare idag, eftersom de flyttat från stan så blir det längre mellan gångerna vi ses. Mysigt att ha "mamma-kompisarna" med jämngamla barn. Inte bara för att barnen är jämgamla men också för att mammorna är goa tjejer som jag gillar att umgås med!

Nu är alla pigga, utsövda, mellanmålsfyllda och således glada. I kväll får vi besök av Jenny, Pelle, Ture och den lille/ lilla i magen. Maten vi bjuder på är en riktig 80-talsklassiker (tror jag i alla fall) - flygande Jakob! Men att göra den på vispgrädde som originalet säger känns alldeles för mycket, det får bli matlagningsgrädde och en sallad till det hela!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!