söndag 26 februari 2012

Familjen Ute

I helgen har vi varit ute så mycket så det faktiskt stramar lite i kinderna av både sol men också lite kyliga vårvindar! Härligt att få så mycket utomhusluft under helgerna, under veckorna blir det mest cykelturerna till och från jobbet samt en och annan löprunda.

Jag och barnen åkte till Valla igår för att träffa Jenny med barn (alltså inte med barn, hon hade med barnen..) Och kameran var också med, ni kan kolla hennes bilder på hennes blogg..
Idag tog vi och fyllde bilen med skridskor, grillmat och kaffe och åkte till Ekängen för att träffa kompisar. Herman gjorde skridskodebut utomhus för året och var mycket nöjd över sig själv när han hittade balansen och sakta kunde ta sig framåt. Lite kallt.. Men vackert..

Vi var nog en starkt grilldoftande familj som checkade in på köpcentrat för att hitta tvåårspresenter och kläder till Jonas (lycka att vara 1.95, han har ofta tur med reaspurter och hittade en riktigt snygg rock på Brothers på 70%. Sista exemplaret, väntade bara på en tvåmetare att komma hem till). Men men, branddoft till trots så både shoppade vi och fikade lite för att fylla på med energi. Hoppas andra hade överseende med oss!

Rödkindade, nybadade, shoppingnöjda och mätta intar vi nu soffläge för en slapp söndagskväll.. Ha en fin kväll!

4 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga vårbilder!!! Men när får vi träffa er!?!

  Grattis till gosetjejen som blir 2 imorgon!! Kortet kommer dock på tisdag då bilen inte startade idag och jag fick cykla till Hemköp och posta och då hade posten redan tömt!:-/ Present får hon när vi ses!
  Massa kramar till Hemköo sessan och er alla som vi saknar!!!

  SvaraRadera
 2. vilken härlig söndag med så mycket utomhusvistelse i det fina vädret
  Sv: tyvärr går det inte att göra något åt bordet :(
  kramar

  SvaraRadera
 3. Tack, det hade jag!
  (en fins söndagkväll alltså)

  Måndag idag.

  SvaraRadera
 4. Så härligt med frisk luft! Suuperfina bilder! Blev kär i bilden med trädet! Ha en fin vecka! Kram:)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!